Український глянцевий журнал звільнив заступницю головреда Пліхіну

image810xs

«Cosmopolitan Ukraine» звільнив заступницю головреда Євгенію Пліхіну, яка висміювала у соцмережі похорон полковника ЦСО «Альфа» СБУ, 37-річного снайпера Дениса Волочаєва, який загинув, виконуючи бойове завдання на Донбасі.

Про це в четвер, 5 грудня, йдеться у дописі бренду на сторінці в соцмережі Facebook.

«Цей текст не стосується позиції бренду, ми дуже шкодуємо, що наша колега так вчинила. Ми категорично не поділяємо її думки. З огляду на ситуацію, що склалася, з 5 грудня 2019 року наше видання припиняє співпрацю з Євгенією Пліхіною – вона залишає посаду заступника головного редактора журналу Cosmopolitan», – йдеться у повідомленні.

«Увесь колектив українського видання журналу «Cosmopolitan» висловлює глибоке співчуття родині та всім близьким трагічно загиблого героя і щиро перепрошує за текст, опублікований Євгенією Пліхіною на її особистій сторінці. Бренд беззастережно знаходиться на боці свого народу в боротьбі за збереження незалежності і суверенітету, висловлює підтримку героям, які захищають Україну, і шанує світлу пам’ять загиблих, які віддали своє життя за наше мирне майбутнє», – додають у виданні.

Читайте також: Негламурний скандал: як співробітниця глянцевого журналу потрапила у базу «Миротворця»

Нагадаємо, заступник головного редактора журналу «Cosmopolitan Україна» Євгенія Пліхіна опублікувала допис на своїй сторінці в Facebook і каналі в Telegram про церемонію прощання із загиблим бійцем «Альфи» СБУ, якого президент України посмертно нагородив високим званням Героя України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: