Вікенд у Львові: куди піти 7 і 8 грудня

Найцікавіші події у Львові на вихідних 7 і 8 грудня.

«Видавництва Старого Лева» святкує день народження, Брати Гадюкіни презентують новий альбом та концерти від Tik Tu і «Вагоновожатые» — в афіші подій від ІА Дивись.info.

Концерт Tik Tu

7 грудня, 19:00, TEATR. Club, (площа Данила Галицького, 1)

Радійте, львів'яни! До нас із спеціальним сольним концертом їде найдостойніший інді-поп із затишного Тернополя.

Tik Tu новим матеріалом та складом розширили своє звучання елементами з baroque та psychedelic pop та довели його до досконалого вигляду. При прослуховуванні Ulitakis так і хочеться відправитись в мандрівку паралельними світами. Деталі за посиланням.

Hackathon - Find your way: Innovation solutions for Lviv

7-8 грудня, 09:00 – 18:00, Tech StartUp School (вул. Колеси, 2)

7-8 грудня у Львові відбудеться Hackathon - Find your way: Innovation solutions for Lviv. Збираємо разом команди розробників, які запропонують технологічні рішення, що можуть допомогти місту та мешканцям вирішити проблеми в сфері мобільності та екології. Теми мобільність та екологія були обрані шляхом опитування серед ІТ фірм. Деталі за посиланням.

Шедеври Cannes Lions в Multiplex 

7 грудня, 17:00, Multiplex (вул. Гетьмана Мазепи 1Б)

Варто відвідати всім, хто цінує яскравий креатив, непересічні короткометражні роботи та якісну режисуру. Невід’ємними складовими кожного із цих витворів мистецтва є сюжет та безкомпромісність виконання. Цьогорічну добірку шедеврів відрізняє ж її ритмічність, музикальність та неординарність сюжетів, які занурюють у вимір неймовірних емоцій. Деталі за посиланням.

Google Ads: просто про складне

7-8 грудня, 14:30, Startup Depot. Lviv Business Incubator (вул. Весняна, 4)

Що таке CTR, як розрахувати ROAS. Створення чекліста для запуску кампаній, стратегії тестування, креативу і аудиторії, аналітика результатів, моделі оплати, PPC. Про все це та навіть більше поговоримо на дводенній події Google Ads: просто про складне. Деталі за посиланням.

Вагоновожатые. Презентація

8 грудня, 19:00, !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

«вагоновожатые» – непростий гурт, який щоразу дивує. Щоб познайомити прихильників зі своїм минулим альбомом «Референс», гурт напередонді презентації розмістив на вулицях Києва плакати з цитатами. Цього ж разу гурт вирішив вчинити рівно навпаки і не розповідати про майбутній концерт ні-чо-го.

8 грудня вiдбудеться традицiйний виступ гурту «вагоновожатые», який матиме назву «Презентацiя». Але що саме збираються презентувати учасники колективу? Поки що таємниця. Може новий бронебiйний трек (а може навiть не один?), а може блок старих і забутих композицiй? Чи врештi-решт новий iмiдж? Деталі за посиланням.

Брати Гадюкіни презентують альбом «Сміх і Гріх»

8 грудня, 19:00, Split Club Lviv (пл. Мицкевича, 6/7)

Воу-воу-воу-єєєе, "Брати Гадюкіни" мчать до Львова з презентацією альбому.
Альбом міститиме 12 пісень та 3 бонус-треки. Вже відбулися прем’єри композицій «Крав», «ФРАНКЕНШТЕЙН/Oh My Love» , «Сафарі», «Сивина в бороду», «Хто ти?» і «Підкаблучник». Деталі за посиланням.

День народження Старого Лева

8 грудня, 12:00, !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

У неділю, 8 грудня, «Видавництва Старого Лева» запрошує на територію !FESTrepublic (м. Львів, вул. Старознесенська, 24-26, «10 корпус» навпроти видавництва). На вас чекатимуть цікаві майстер-класи, наукове шоу , ігри й забави для найменших , щогодинний розіграш подарунків від «Видавництва Старого Лева». Знижки на книги до -50%!

Старий Лев чекає на вас з 12:00 до 17:00. Вхід – вільний. Щопівгодини діятиме безкоштовний трансфер з центру міста – від вул. Винниченка, 32. Програма за посиланням.

Прем'єра Директор театру/Ключ на бруківці

8 грудня, 18:00, Львівська Національна Опера (пр. Свободи, 28,)

Прем'єра «Директор театру»/«Ключ на бруківці, або Пригоди весільної ночі»
120 Хвилин. Пропонуємо вашій увазі музичний вечір, який включає:

  • зингшпіль «Директор театру» В.-А.Моцарта
  • опера-буф «Ключ на бруківці, або Пригоди весільної ночі» Ж.Оффенбаха

Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: