У центрі Львова провели флешмоб проти домашнього насильства (фото)

IMG_1359

У середу, 11 грудня, в межах всесвітнього щорічного заходу «16 днів проти насильства» на площі Ринок у центрі Львова зібралися представники поліції, соціальних, психологічних та правозахисних служб.

Учасники розповідали про те, як запобігти насильству і що робити тим, кому таки довелося постраждати.

«Ми працюємо заради того, щоби викорінити поняття «домашнє насильство» і щоб населення сформувало нетолерантне ставлення до насильства в сім'ї, – пояснює інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Львівській області Юлія Таравська. – Тут присутні всі суб’єкти: соціальні служби, служби у справах дітей, сімейна превенція, працівники поліції, безкоштовна правова допомога. Це люди, що допоможуть постраждалим загоїти рани та не допустити повторення злочинних дій щодо себе.

Громадянам будуть надавати консультації, буде проводитися флешмоб за участі студентів Львівського інституту внутрішніх справ. І на закінчення ми проведемо спільний протест домашньому насильству».

Тим, хто все-таки страждає від домашнього насильства, насамперед радять звертатися на лінію «102» для того, щоби виїхав екіпаж поліції і припинив правопорушення. А надалі звертатися за психологічною і правовою допомогою, аби кожен у межах своєї компетенції зміг надати допомогу постраждалому або постраждалій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: