«Кульпарківу - розвиток»: в мерії планують модернізувати психлікарню

21

У понеділок, 23 грудня, у львівській мерії зустрілися міский голова Андрій Садовий та очільник Львівської обласної психіатричної лікарні Богдан Чечотка. Розмовляли про реалізацію спільних проектів у медично-соціальних та культурно-туристичних галузях.

Про це пише Львівська міська рада.

Міський голова пообіцяв допогти з впорядкуванням громадських просторів на території лікарні. Під час зустрічі також обговорили спільні проекти міста та лікарні, зокрема, залучення лікарні до різних соціальних проектів щодо адаптації та реабілітації пацієнтів, серед яких є чимало львів’ян, комплексної програми їхньої ресоціалізації. Також йшлося про проведення окремих екскурсій, адже будівля, в якій розміщена лікарня, має архітектурну цінність.

Міська влада вважає, що будівля лікарні — це важливий історико-культурний пласт, який можна задіяти в нових туристичних маршрутах та культурних проектах міста.

Нагадаємо, минулого місяця депутати Львівської обласної ради пропонували перереєструвати обласну психіатричну лікарню в село Заклад Миколаївського району. Тоді до ухвалення рішення забракло одного голосу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: