Нефьодов приїхав у Краковець і розповів, як боротиметься з чергами

IMG_2065

У понеділок, 23 грудня, очільник Державної митної служби України Макси Нефьодов приїхав на Львівщину, у пункт міжнародного пропуску «Краківець-Корчова» і поділився планами щодо розбудови митниці.

У понеділок, 23 грудня, очільник Державної митної служби України Макси Нефьодов приїхав на Львівщину, у пункт міжнародного пропуску «Краковець-Корчова» і поділився планами щодо розбудови митниці.

Про інновації він розповів на брифінгу з журналістами, передає кореспондент Дивись.info.

23 грудня ввели в експлуатацію чергову скануючу систему, яка дозволить краще захищати вітчизняний кордон від нелегальних перевезень. Система попередить ввезення в Україну зброю, наркотики, іншу небезпечну продукці. Максим Нефьодов зазначив, що такі системи вводять в експлуатацію по всьому кордону.

«Нарешті почнуть відпрацьовувати кошти платників податків, які були на них витрачені. Вони також дозволять зробити процес петерину кордону швидшим і комфортнішим для перевізників», - сказав очільник митниці.

На його думку, злагоджена робота митниці сприятиме покращенню бізнес-умов: «Швидкість проходження кордону додає конкурентноздатності Україні як транзитній державі. Я переконаний, що такими кроками ми поступово побудуємо нову українську митницю, якою будемо пишатися».

Чиновник запевняє, що не має ілюзій щодо ефективності впровадження змін.

«Зрозуміло, що кожен окремий етап не є панацеєю, але в комлексі всі фактори формують таке собі кільце оборони. Це і кадрова реформа, і вдосконалення ризик-менеджету та ID-систем, це інвестиції у інфраструктуру пунктів пропуску, покращення міжнародного співробітництва з питань обміну інформацією з іноземними колегами, це перетворення Української митниці в одну юридичну особу», - пояснив Макисм Нефьодов.

У Держмитній службі очікують, що вжиті заходи невдовзі призведуть до суттєвого покращення ситуації на всіх кордонах і дозволять досягнути скорочення черг та покращення умов роботи для працівників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: