На Львівщині Нефьодов нагородив митника, який виявив у вантажі рекордну партію героїну

IMG_2147

Під час свого візиту на Львівщину глава Державної митної служби України Максим Нефьодов відзначив грамотою співробітника Закарпатської митниці Олега Мойсеєва, який виявив у вантажі, що прямував до Німеччини 375 кілограмів героїну.

«На Закарпатті була затримана рекордна партія наркотиків – 375 кілограмів героїну, який був складений між листами водонепроникної фанери. Ця партія прямувала до ЄС. Це найбільше затримання героїну з 2015 року. Вартість цих наркотиків на чорному ринку наближається до мільярда гривень. Це  сотні мільйонів доз, які несуть пряму небезпеку здоров’ю людей. Хочу подякувати Олегу Мойсеєву, який це зробив», – сказав Максим Нефьодов.

І додав, що на сьогодні склалася ситуація, коли дуже багато людей не довіряють державним органам, зокрема і митниці.

«Зрозуміло, що у нашій роботі є багато недоліків, які треба виправляти. Це завдання реформи. Але я б хотів, щоби у всіх людей було розуміння, що митники – це ті кадри, які працюють чесно і гідно, які захищають державний кордон України від того, аби на нашу територію не потрапляли зброя і наркотики», – наголосив керівник Держмитслужби.

Максим Нефьодов вручив грамоту Олегу Мойсеєву і наголосив, що також за результатами роботи його преміюють.

«Офіс Президента також готує відзнаку і цінний подарунок», – наголосив Нефьодов.

Читайте також: У пункті пропуску «Краковець» запрацював сканер для фур

Нагадаємо, на Закарпатті, на прикордонному пункті пропуску «Ужгород», затримали автомобіль «Вольво» із будівельними матеріалами, у якому виявили 375 кілограмів героїну. Вантаж прямував через українсько-словацький кордон до Німеччини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: