Маруся Звіробій прийшла на допит в ДБР

звіробій

Волонтерка, громадська діячка Олена Самбул (Біленька), відома як Маруся Звіробій, прийшла в Державне бюро розслідувань на допит у справі про «погрози Зеленському».Про це повідомляє «Громадське радіо».

Волонтерка, громадська діячка Олена Самбул (Біленька), відома як Маруся Звіробій, прийшла в Державне бюро розслідувань на допит у справі про «погрози Зеленському».
Про це повідомляє «Громадське радіо».

У коментарі журналістам Звіробій заявила, що слідчі ДБР можуть затримати її, повідомити про підозру і відправити до суду клопотання про обрання запобіжного заходу.

На допит Звіробій прийшла у футболці «Я не вірю» з портретами підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Вона сказала, що не знає, чи зможе вільно вийти з будівлі ДБР.

Марусю Звіробій супроводжував адвокат. Підтримати її прийшли кілька десятків людей - зокрема, депутат Верховної Ради VIII скликання Оксана Корчинська.

Читайте також: Все, що варто знати про Марусю Звіробій і справу проти неї

Маруся Звіробій - волонтерка, ветеран. ДБР підготувало їй підозру в погрозах президенту Володимиру Зеленському. 27 жовтня вона разом із нардепом Софією Фединою під час спільної трансляції в соцмережах, присвяченій візиту президента Володимира Зеленського в Золоте Луганської області, припустили, що під час однієї з поїздок на Донбас президент може потрапити під обстріл або стати жертвою замаху. «Хтось думає, що він безсмертний», - сказала тоді Федина про Зеленського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: