Поліція нагадує, що феєрверки та інші піротехнічні засоби в межах Львова – під забороною

a26b162e51eea0b80fbe2c03ee217763
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Піротехнічні засоби можуть заподіяти шкоду здоров’ю людей, які їх використовують, а також всім довколишнім. Також це недоречно і аморально, коли в країні триває війна і гинуть наші воїни.

На цьому акцентував заступник міського голови з питань безпеки Сергій Бабак. Відтак, місто спільно з поліцією буде притягувати до відповідальності осіб, які продають чи використовують піротехнічні засоби.

Поліцейські нагадують, що у Львові діє ухвала від 17.12.2015 року № 23 «Про заборону використання та реалізації феєрверків, салютів і піротехнічних виробів на території м. Львова».

"Ухвала була прийнята у зв’язку з війною, тому використання феєрверків у час, коли війна триває, є неповагою до людей, які зараз перебувають на фронті. Тому закликаємо не використовувати піротехніку", - йдеться в повідомленні.

Згідно статті 195-6 КУпАП порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів – тягне за собою накладення штрафу у сумі від 595 до 1700 гривень з конфіскацією піротехнічних засобів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: