Вікенд у Львові: куди піти 4 і 5 січня

Різдвяний фестиваль Bach Contemporary, музично-поетичний марафон «Білими Нитками» та вечірка у стилі 90-х — в афіші подій від ІА Дивись.info.

Різдвяний фестиваль Bach Contemporary

До 8 січня, Львівська національна філармонія (вул. Чайковського, 7)

Довгоочікуваний Вами Фестиваль Bach Contemporary у Львові вже на порозі. Ловіть нашу загальну афішу, плануйте Ваш січень та слідкуйте за сторінкою Facebook, на Вас чекає багато цікавого. А ми чекатимемо Вас на концертах!! Бах завжди сучасний - приходьте на концерти і Ви у цьому переконаєтесь на власні вуха та очі! Деталі за посиланням.

Білими нитками: музично-поетичний марафон

4 січня, 16:00, проспект Свободи (біля пам'ятника Шевченку)

Музично-поетичний марафон "Білими Нитками" на підтримку Андрія Антоненка (Riffmaster), Юлії Кузьменко та Яни Дугар, яких несправедливо утримують за ґратами у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

«Творча спільнота України обурена цією ситуацією. Ми – музиканти і художники, письменники й поети, громадські діячі і політики – не віримо в причетність Андрія, Юлі та Яни до вбивства Павла Шеремета, а тому вимагаємо справедливого, неупередженого правосуддя в Україні!», - інформують організатори. Деталі за посиланням.

04/01 Вечірка 90-х: «I’ll be there for you»

4 січня, 22:00, FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24)

Збирай банду, діставай олдскульні шмотки та швидше перемотуй касети олівцем. Адже перша ніч 90-х у 2020 вже на носі.

У колі друзів та з найкращою музикою: зустрічай новий рік на улюбленій вечірці! Тільки тут ти можеш переміститися у квартиру Моніки, пройти через ті самі фіолетові двері і зануритися у світ «Friends». З нас фотозона з індичкою та улюбленими героями, з тебе - друзі.

За пультом будуть, wait for it, теж друзі! Наші діджеї точно подарують вам двіжовий настрій під кращі саундтреки від 90-х до сьогодні.

Вистава «Dogs»

4 січня, 13:00, Перший театр (вул. Гнатюка, 11)

Вони постійно голодні, не мають даху над головою і єдине, що в них є – це Яр. Там вони живуть, є свої правила, свої щоденні клопоти та завдання. Собакам бува нелегко роздобути собі їжу, але трапляються і дуже цікаві заняття: хтось полюбляє бавитися, хтось – згадувати своє попереднє життя, інші милуються місяцем, нишпорять, вчаться читати по-людськи чи поводитися як людина. Але усіх цих собак об’єднує гордість, яка не дозволяє їм жалітися і скиглити, бо кожен з них – вільний, вони «народжуються і вмирають так легко»... Деталі за посиланням.

Презентація диску коляд «В саду, саду» із великим концертом

5 січня, 18:00, хол Центру Митрополита Шептицького (вул. Козельницька, 4)

Ми підготували та випустили довгожданний диск із народними колядками з різних регіонів України у нашій авторській обробці і прочитанні. Цю чудову подію хочемо відсвяткувати великим концертом коляд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: