Маруся Звіробій прийшла на допит в ДБР і розповіла, що за нею стежать

звіробій

Волонтерка, громадська діячка Олена Самбул (Біленька), відома як Маруся Звіробій, прийшла в Державне бюро розслідувань на допит у справі про «погрози Зеленському». Наразі каже, що їй не пояснюють, що вона там робить. Зараз має статус свідка.

«Незрозуміло свідка чого я маю. Всі статуси і питання поки що не пояснюють нічого, що я тут роблю», - розповіла ветеранка україно-російської війни Маруся Звіробій.

Окрім викликів на допити, більше жодної уваги їй не приділяють. Також вона стверджує, що за нею майже щодня стежать.

«Після суду на Яною (Дугарь – ред.), я відлучилася зі знайомими і нам підсадили хлопчика. Це відбувається досить часто. Він сидить цілу годину, п’є якийсь компот і слухає, про що ми говоримо. Я вже їх розпізнаю. Але ми не говоримо нічого такого, що би хотіли записати і почути товариші з правоохоронних органів. Нехай слухають. Їм же треба щось робити.

Якби я хотіла зробити щось таке, що мені інкримінують – повалити державний устрій чи ще щось таке, я б про це не переписувалась, не говорила по телефону і не говорила про це в кав’ярнях, щоб будь-хто міг прийти послухати. Тому, якщо буде склепано щось з моїх телефонних розмов, то я людина з інтелектом» - додала вона.

Читайте також: Все, що варто знати про Марусю Звіробій і справу проти неї

Нагадаємо, Маруся Звіробій – волонтерка, ветеран. ДБР підготувало їй підозру в погрозах президенту Володимиру Зеленському. 27 жовтня вона разом із нардепом Софією Фединою під час спільної трансляції в соцмережах, присвяченій візиту президента Володимира Зеленського в Золоте Луганської області, припустили, що під час однієї з поїздок на Донбас президент може потрапити під обстріл або стати жертвою замаху. «Хтось думає, що він безсмертний», – сказала тоді Федина про Зеленського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: