Вікенд у Львові: куди піти 11 і 12 січня

Екранізація українського роману «Фелікс Австрія» Софії Андрухович, фестиваль DrumAndBass, львівський блошиний ринок та воркшоп про те як позбутися боргів — в афіші подій ІА Дивись.Info.

Презентація програми інвестиційної підтримки стартапів

11 січня, 16:00, Tech StartUp School (вул. Колесси 2)

У Tech StartUp School Львівська політехніка відбудеться презентація програми інвестиційної підтримки від David Kartozia IMTD International

Програма передбачає:

  • Надання стартового капіталу (грантів) для створення малого бізнесу та приватного підприємництва;
  • Інвестиційна підтримка "працюючого" бізнесу з метою його розширення та модернізації виробництва;
  • Ресурсна допомога фермерським господарствам та сільгоспкооперації;
  • Створення індустріальних та техно-парків, логістичних та заготівельних терміналів, підприємств переробки та фасувальних центрів;
  • Виведення продукції українських товаровиробників на міжнародні ринки збуту;
  • Співпраця з ОТГ по створенню комунального та Інфраструктурного бізнесу;
  • Глобальний розвиток сучасної кооперації в Україні та участь у системі міжнародної кооперації;
  • Підтримка молодіжного та сімейного бізнесу;
  • Навчання, підготовка та перепідготовка кадрів, з метою підвищення освітнього рівня підприємців для професійного ведення бізнесу у сучасних умовах;
  • Забезпечення комплексного захисту та безпеки бізнесу.

«Віддана» / допрем'єрний показ фільму за участі знімальної групи

11 січня, 18:30, Kinopalace Lviv (вул. Театральна, 22)

Екранізація українського роману «Фелікс Австрія» Софії Андрухович (Книга року BBC-2014) про життя та кохання відданої служниці Аделі у будинку доктора Ангера і взаємини з дочкою доктора – Аделею та її молодим чоловіком. У колейдоскопі кохання та ревнощів, подвійних змістів та таємниць, межа між реальністю та вигадкою стирається. Витончене вбрання, вишукані страви, променади… Але що станеться, коли ілюзія зникне, а замість неї прийде реальність? Деталі за посиланням.

Фестиваль DrumAndBass Парад 2020

11 січня, 23:00, !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Справжнє свято Drum & Bass музики, фестиваль, що збирає любителів ламаних ритмів та шалених бейслайнів з усієї країни. Раз на рік організатори запрошують кращих українських продюсерів, досвідчених майстрів своєї справи, щоб всі ми сповна насолодились цим дійством. Деталі за посиланням.

Львівський Блошиний Ринок ТЛУМ & КРАМ

12 січня, 12:00, Lem Station (вул. Вітовського, 57)

ТЛУМ & КРАМ - це формат, де кожен може продати та придбати старі (проте хороші) речі, поспілкуватись, познайомитись, потусуватись... ТЛУМ & КРАМ - нове місце зустрічі львів’ян. Також Безумовно, будемо допомагати. Деталі за посиланням.

Воркшоп «Чому я у боргах та кредитах?»

12 січня, 15:00, URBAN бібіліотека (вул. Устияновича, 4)

Сьогодні кредитами вже нікого не здивуєш, адже вони є у більшої частини населення. З'ясувати, чому люди вдаються до позик, досить просто. Основна причина - бажання отримати те, чого вони не можуть собі дозволити. Іноді кредити беруть, коли люди потрапляють у складне фінансове становище (складнощі на роботі, переїзд, проблеми із здоров'ям і т.д.).

На майстер-класі розглянемо:

  • Що таке борг та кредит?
  • Причини боргів.
  • Види боргів.
  • Інструкція виходу з боргів.
  • Психологічна та фінансова складова виходу з боргів та кредитів.

Деталі за посиланням

Концерт «4+4. Чотири пори року»

12 січня, 18:00, Львівська обласна філармонія (вул. Чайковського, 7)

Вже традиційно «Віртуози Львова» у період різдвяних свят презентують свій авторський проєкт «4+4», який об’єднав знамениті «Пори року» Вівальді та «Пори року в Буенос-Айресі» П’яццоли. Солюватиме Еллі Сах, корейсько-американська скрипалька, яку найстаріший американський журнал класичної музики «Музична Америка» відзначив як «чутливу і захоплюючу інтерпретаторку». Деталі за посиланням.

The Sounds of Christmas

12 січня, 19:00, Театр Лесі Українки (вул. Городоцька, 36.)

Вечір фантастичної музичної магії . Вечір, що переконає кожного – вірити у дива варто, бо вони можливі, вони – поруч. І коли, як не на новорічні свята, ще їм траплятись? Улюблена різдвяна музика, казкові образи виконавців, оновлена історія, незабутня атмосфера чудес та безліч подарунків і пригод на самому концерті!

Композиції з "Сам удома", "Різдвяна історія", "Гаррі Поттер", "Полярний експрес", "Лускунчик", "Едвард руки-ножиці", "Чарлі та шоколадна фабрика", "Крижане серце", "Кошмар перед Різдвом", "Нарнія", "Золотий компас", "Клаус", "Ґрінч", "Доктор Хто", "Красуня та чудовисько" — це та ще більше у найкращій підбірці різдвяних саундтреків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: