Житловий комплекс на Володимира Великого буде здано вчасно, — директор компанії «Львівська Мрія»

IMG_1417-1

Суд відновив право на будівництво спортивно-рекреаційного комплексу з житловими одиницями, підземним паркінгом та об’єктами громадського призначення на вул. Володимира Великого, 2-А.

Як повідомив ІА Дивись.Info директор компанії «Львівська Мрія» Андрій Борисов, не дивлячись на проблеми, будівництво житлового комплексу триває, і все буде завершено у визначений термін.

Читайте також: Суд дозволив продовжити будівництво багатоповерхівки на вулиці Володимира Великого

«Ми у Львові працюємо вже сім років. Останній будинок ми декларували здати у лютому 2018 року. Але закінчили його у серпні 2017 року, тобто на півроку раніше. І так у нас по кожній черзі — ми намагаємося здати на місяць-півтора раніше, щоб людям було приємно, бо зазвичай клієнти розраховують, що здача буде навіть пізніше вказаного строку. Ми як забудовник даємо гарантію на те, що здаємо», - сказав Андрій Борисов.

Додамо, житловий комплекс «Львівська Мрія» розташований у тій частині Франківського району, де на місці занедбаних пустирів будують нові житлові будинки. Фасади оформлені контрастними кольорами, що підкреслює поділ секцій комплексу. Для віконних прорізів обрані панорамні вікна на всю висоту поверху, що покращує природне освітлення у квартирах та створює відчуття, що в кімнаті більше вільного місця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: