Вікенд у Львові: куди піти 18 і 19 січня

Легендарне свято пампуха у Шевченківському гаю, авторський мюзикл для всієї сім'ї «Фабрика Санти» та презентація нового альбому гурту Drezden — в афіші подій ІА Дивись.Info.

Легендарне Свято Пампуха у Гаю

18 січня, 12:00, Музей народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького

«Свято Пампуха» — легендарний зимовий фестиваль у Львові. Цьогоріч відбувається вже в одинядцяте! Всі гості свята стануть частиною давніх галицьких звичаїв, насолоджуватимуся виступами найкращих вуличних вертепів та дитячих ансамблів. Ну, і звичайно, в програмі свята апетитні частування для відвідувачів.

Space Motion / Львів / 18 січня Molodo Zeleno

18 січня, 22:00, MolodoZeleno (вул. Джерельна, 20) 

Jungle – час змінити правила та зламати систему. Досить однакового. Вечірка, що змінить твоє бачення на нічне життя. Спеціальний гість Space Motion (Сербія) Сербський ді-джей та продюсер, який активно працює на музичній сцені останні 16 років. Його музика являє собою суміш особливої та неповторної енергії, яку він проявляє у таких жанрах, як techno, progressive house, tech house. Він активно посідає ТОП сходинки в чарті Beatport, його треки грає в своїх сетах Solomun і багато інших ТОР Dj’s світу. І тепер він їде до нас, щоб подарувати найкращі музичні емоції та зіграти свої найкращі треки, якими він підкорив світ.

18/01 Руханка w/ Raft Tone

18 січня, 22:00, FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24).

Raft Tone - музикант, DJ, продюсер і резидент SALAT PARTY. Є 1/2 проєкт Cyborgs, який випускає свої треки на всесвітньо відомому лейблі - Armada. Учасник фестивалів Atlas Weekend і Білі Ночі. Любить експерименти у своїх сетах. Зводить Future House, Bass House і Trap.

Тепле Водохреща

19 січня, 12:00, Древній Град 

Древній Град разом з Rumbambar swim & dance club запрошують на «Тепле Водохреща».

Виставка: Ярослав Новаківський. Архітектор та Урбаніст

19 січня, 16:00, Центр Архітектури, Дизайну та Урбаністики Порохова ВЕЖА (вул. Підвальна, 4)

Відкриття виставки "Ярослав Новаківський. Архітектор та Урбаніст" та проведення урочистої академії до 100-річчя зодчого

Drezden

19 січня, 19:00, Picasso (вул. Зелена, 88)

DREZDEN - це еклектичний сплав «The Cure», «Wolfsheim» і Олексія Вишні.
Це переосмислення музики Нової хвилі і «Neue Deutsche Welle» через 40 років. У «Едельвейсі» Сергій Міхалок продовжує традиції дебютного альбому: філософські тексти пісень наповнені грою слів,таємні смисли яких доведеться розгадувати слухачам.

Rockoko в Копальні кави

19 січня, 19:00, Львівська копальня кави (пл. Ринок, 10)

ROCKOKO – український гурт, який підкорив своїм інструментальним виконанням вже всю Україну, а 19 січня буде давати концерт у Львівській копальні кави!

Мюзикл «Фабрика Санти» і вок.анс. «Менестрелі»

19 січня, 19:30, Malevich Night Club 

Опинитися на «Фабриці Санти» - це мрія чи не кожної дитини. Роксана – головна героїня сімейного мюзиклу випадково зустрічається з помічниками Санти і потайки стрибає за ними у чарівний портал, який переносить її до казкової фабрики. Саме тут і починаються її пригоди. Чому фабрика зупинилася, куди подівся Санта, чому лютує Королева ночі та її сестра з крижаним серцем чи вдасться врятувати Новий рік та Різдво?

Приєднуйся до Роксани, забіяки Марка та їхніх друзів, щоб допомогти врятувати свято.
«ФАБРИКА САНТИ» – казкове видовище з хітовою музикою, спецефектами та неочікуваним розвитком сюжету!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: