Гончарук анонсував нові призначення в уряді

Гончарук2

В уряді плануються нові призначення, зокрема Мінрозвитку громад і територій отримає нового очільника. Про це заявив глава уряду Олексій Гончарук в ефірі телеканалу «Україна24».

В уряді плануються нові призначення, зокрема Мінрозвитку громад і територій отримає нового очільника. Про це заявив глава уряду Олексій Гончарук в ефірі телеканалу «Україна24», - повідомляє Укрінформ.

За його словами, кандидатуру нового глави Мінрозвитку громад і територій вже подано на розгляд та затвердження Верховною Радою.

«Так нові призначення та кадрові зміни будуть. Одне я вже підписав і передав до парламенту - це міністр розвитку громад. Людину на цій позиції буде замінено. Інші призначення теж будуть», - розповів Гончарук.

За його словами, наразі необхідно утворити по всій країні спроможні громади, восени забезпечити в нових громадах місцеві вибори. Для цього має бути координація на найвищому рівні.

«Ми плануємо ввести посаду віцепрем'єр з розвитку громад. Тому що децентралізація у цьому році — пріоритет», - додав він.

Гончарук прокоментував і появу аудіозапису, нібито, своєї розмови із заступником голови Національного банку України Катериною Рожковою і міністром фінансів Оксаною Маркаровою про курс долара та економічні питання перед зустріччю з президентом Володимиром Зеленським.

«Зараз дуже важливо, щоб у нас всередині команди не було ніяких непорозумінь. Ми протягом кількох місяців робимо багато таких речей, які створюють багато проблем корупціонерам, хабарникам і очевидно наживаємо собі багато ворогів. ... Думаю, спецслужби розберуться, хто робив запис. Я вважаю, що це злочин і загроза нацбезпеці», - переконаний прем'єр.

Нагадаємо, після публікації цього аудіозапису, за даними ЗМІ, на засіданні фракції «Слуга народу» сталася сварка. Депутати обурилися висловлюваннями, які приписують Гончаруку, а деякі запропонували висловити недовіру голові уряду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: