У Львові в пожежі ледь не загинула жінка

пожежа в.в

Вогнеборці врятували власницю квартири - жінку 1940 року народження.Вчора, 22 січня о 18:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Володимира Великого. Пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку, - повідомляють у ДСНС у Львівській області.

Вогнеборці врятували власницю квартири - жінку 1940 року народження.
Вчора, 22 січня о 18:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Володимира Великого. Пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку, - повідомляють у ДСНС у Львівській області.

Про подію повідомили мешканці будинку, також надали інформацію про те, що в задимленому помешканні, за зачиненими дверима може знаходитись власниця квартири - жінка 1940 року народження. До місця виклику виїхали рятувальники 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон квартири вибивався густий чорний дим. Вогнеборці включились в спеціальні засоби захисту органів дихання та приступили до проведення робіт з пошуку та порятунку власниці квартири та ліквідації пожежі. Вхідні двері були зачиненими, то ж рятувальникам за допомогою спецобладнання довелось зрізати двері.

Ввійшовши в задимлені приміщення в одній з кімнат, на ліжку була жінка, яку негайно винесли на свіже повітря та передали медикам. Потерпілу, в подальшому, було госпіталізовано в Львівську обласну клінічну лікарню із симптомами отруєння продуктами горіння. О 18:35 вогнеборці локалізували пожежу, та о 18:36 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 1 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: