Галицький суд помістив підозрюваного у справі Терещук під цілодобовий домашній арешт

84834569_2475420076064593_4558011786359472128_o
фото Прокуратури

Підозрюваному у справі підпалу авто львівської журналістки Галини Терещук Галицький районний суд Львова визначив запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Про це у соцмережі Фейсбук написала прессекретар Прокуратури у Львівській області Юлія Шевченко.

«До уваги ЗМІ!

Щойно, Галицький районний суд м.Львова обрав підозрюваному у підпалі автівки журналістки "Радіо Свобода" запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», - повідомила Юлія Шевченко.

Нагадаємо, 6 лютого Прокуратура Львівської області спільно з ГУ СБУ оприлюднили деталі розслідування підпалу авто «Mitsubishi Colt», яке належить журналістці порталу «Радіо Свобода» Галині Терещук. Інцидент стався в ніч на 31 січня, на вулиці Кубійовича, 37 у Львові.

6 лютого працівники прокуратури спільно з СБУ затримали підозрюваного в умисному підпалі. Підозрюваний на момент затримання перебував у Одесі – туди він втік після того, як підпал авто набув суспільного розголосу.

Як зазначили правоохоронці, 19-річний підозрюваний є уродженцем Молдови, однак має українське громадянство. У дитинстві разом з батьками переїхав до Хмельницького, де і жив до вступу в один із ВНЗ Львова. Після скоєння злочину втік до Одеси, де переховувався від правоохоронців. Для цього він часто змінював зовнішність. Раніше підозрюваний не притягався до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: