У Львові відбудеться щорічна конференція TEDx на тему «Дух часу»

29 лютого 2020 на «Арені Львів» відбудеться щорічна міжнародна конференція TEDxLviv на тему «Дух часу» («ZEITGEIST»).

Подія має на меті зібрати більше 700 професіоналів з різних індустрій. Тема третьої конференції TEDx у Львові – філософська концепція ZEITGEIST. Її завданням – осмислити провідні ідеї та тренди.

«TEDxLviv – це насамперед люди, об’єднанні бажанням робити світ навколо себе кращим. Цього разу ми не хочемо знати, що нас чекає в майбутньому. Світ настільки швидко змінюється, що ми не встигаємо озирнутися довкола і розгледіти красу миті тут і зараз. У полюванні за «успішним успіхом» ми втрачаємо справжніх себе і міряємо на себе «успішні кейси» з конференцій та відеоблогів. TEDxLviv запрошує всіх охочих на розмову. Розмову з нашими промовцями, розмову з однодумцями, розмову з собою», – керівник TEDx у Львові Олександр Чернологов.

Організатор вже оголосили імена перших спікерів. Один з них – Микита Казмірук, співвласник продакшн-студії «16on9». Для цього спікера немає нічого неможливого: підготуватися до Іronman за 300 днів, стати туристом у місті, в якому прожив усе життя, чи бабусею на один день. Саме тому тема, з якою Микита виступить на TEDxLviv: ZEITGEIST звучить як контрольована дурість. Спікер вірить в те, життя стає звичним і не привносить жодного нового досвіду. Розірвати це коло та поглянути на життя під новим кутом допоможе контрольована дурість. Що ж це таке — слухачі зможуть дізнатись вже на самому виступі промовця.

На цьогорічному TEDxLviv поділиться своїми ідеями і Наталя Рибка-Пархоменко, актриса театру імені Леся Курбаса та співачка гурту KURBASY. Свою промову вона присвятила українській народній пісні. За словами актриси, це буде одна з найромантичніших промов, яка має небагато раціональних підтверджень.

Щотижня організатори події розкриватимуть імена нових спікерів на офіційній сторінці події у Фейсбук.

Нагадаємо, що 2017 року подія стала першою в історії TED, де під час свого виступу промовець Олексій Малицький не сказав жодного слова, а у 2018 спікером став 13-річний Микита Шульга, співзасновник екопроєкту «Компола» та переможець міжнародного екологічного конкурсу Eco Hero Awards.

Довідка

TED – це щорічна конференція, присвячена «ідеям вартих поширення». Вона об’єднує людей усіх культур, які шукають більш глибоке розуміння світу.

TEDx – це локальна конференція, яка відбувається у Львові. Уперше TEDxLviv провели в 2011 році. Після перерви ми повернулися в 2017 році в оновленому складі організаторів.

За три роки ми організували дві події та вже працюємо над наступною, яка відбудеться 29 лютого 2020 року. Її темою стане «Дух часу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: