У Винниках патрульні зупинили трьох водіїв-випивох

85097314_2253445318290561_7181902483961151488_o
Фото: патрульна поліція

Сьогодні вночі під час патрулювання в містечку Винники патрульні виявили три автомобілі Opel Astra, Mercedes-Benz A 160 та Peugeot 206, водії яких у різний час порушили правила дорожнього руху, сівши за кермо на підпитку.

Про це повідомляє патрульна поліція.

На вулиці Злагоди поліцейські зупинили автомобіль Peugeot 206 за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з 41-річним водієм патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд, і як результат — 1,00 проміле.

На перехресті вулиць Лесі Українки та Івана Франка, 22-річний водій автомобіля Opel Astra відмовився від проходження перевірки на стан алкогольного сп'яніння.

Уже під ранок, на вулиці Тараса Шевченка поліцейські зупинили автомобіль Mercedes-Benz A 160 за кермом якого знову нетверезий водій. Жінка відмовилась від перевірки.

Інспектори склали на цих водії протоколи за керування в нетверезому стані, та постанови за порушення правил дорожнього руху.

Загалом за минулу ніч патрульні поліцейські виявили 6 водіїв, що керували транспортними засобами з ознаками алкогольного сп'яніння.

Патрульна поліція вкотре закликає водіїв бути відповідальними та не сідати за кермо в стані сп'яніння!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: