Блошиний ринок та «Дух Баугаузу»: куди піти на вихідних у Львові

Які права має молодь, львівський блошиний ринок та музика Голівуду — в афіші подій ІА Дивись.Info.

JavaDay Lviv 2020

15 лютого, 09:00, Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29А.

JavaDay Lviv - щорічна міжнародна конференція, що стосується технологій Java та екосистеми. Запропонуйте більше 18 світових спікерів - відомих фахівців Java з різних країн світу. Порядок денний конференції буде включати в себе тенденції, ажіотаж та передові технології, такі як повноцінна Java, JVM Languages, без сервера, машинне навчання, наукові дані та багато іншого.

Як будують стратегії просування товарів та послуг

15 лютого, 11:00, Rist, вул. Стецька, 3а.

Стратегія маркетингових комунікацій є вирішальною складовою, коли йдеться про просування товарів та послуг на ринку. Що комунікувати, де і кому - на ці питання ми навчимось давати впевнену відповідь на лекції Ольги Малиш, засновниці Friends of Brands. Кому буде корисно: стартаперам, власникам бізнесу, топ-менеджерам та маркетологам.

Youth Rights | Права Молоді

15 лютого, 18:00, МолоДвіж Центр. Львів / MoloDvizh Center. Lviv, вул. Чайковського, 31.

Чи знали ви, що приблизно 40% людей не знають своїх прав? Чи знали ви, що ВООЗ (Всесвітня організації охорони здоров'я) заявила, що людина вважається молодою, якщо їх менше 45 років? Зацікавились? Тоді запрошуємо вас відвідати воркшоп із Прав Молоді. На даному воркшопі ми розповімо про те, хто така молодь, які права вони мають, чим відрізняються права молоді в Україні і в ЄС, які права має молодь при працевлаштуванні. Під час всього воркшопу ми будемо вести дискусію з даної теми, тому ми запрошуємо і тих, хто майже нічого не знає про права молоді, і тих, хто знає багато, і готовий(а) підтримати нашу дискусію.

Вистава From Germany with love

15 лютого, 19:00, Театр ім. Лесі Українки, мала сцена, вул. Городоцька, 36

From Germany With Love – перша частина українсько-німецького театрального проекту Прикордонні території – ідентичність, різноманітність, суспільство: зараз, до та після. Метою співпраці є міжкультурне спілкування, обмін досвідом та налагодження нових форм комунікації через театральні копродукції.

Львівський блошиний ринок ТЛУМ & КРАМ. Лютий 2020

16 лютого, 12:00, Lem Station, вул. Вітовського, 57.

Приходьте, якщо хочете продати старі (але хороші) речі, якщо вам близька тема свідомого споживання і ви шукаєте собі щось круте, якщо хочете побути з друзями і провести цікаво час. Від нас традиційно - живий dj-сет з вінілу. До нас вдруге приєднається Вініл Клуб, а це означає, що можна буде вибрати собі платівки, а ще принести свої на обмін чи продаж. А ще…На лютневому ТЛУМі можна буде подивитись вінтажні дитячі ігри та велосипеди на ятці наших друзів, засновників та організаторів Leopolis Grand Prix Festival.

Концерт «Музика Голівуду»

16 лютого, 17:00 та 19:30 Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7

Пригоди шалених шпигунів і сміливих воїнів, феєричні історії кохання, епічні війни, мандрівки крізь час і простір… Для когось улюбленим голівудським героєм є Гладіатор, а для когось Індіана Джонс, хтось полюбив Піратів Карибського Моря, чи занурився у Місію, яка неможлива… А може для тебе це – Аватар? А може славнозвісна героїня Одрі Хепберн зі Сніданку у Тіффані?

«Дух Баугаузу» – перегляд фільму

16 лютого, 18:00, Центр Митрополита Андрея Шептицького

Цей фільм, створений як частина мультимедійного проекту до 100-річчя Баугаузу – відомої школи мистецтв, творчого об’єднаня і авангардистського напряму в архітектурі та прикладному мистецтві. Стрічка розповідає про те, як створити доступне житло, чого можна навчитися у фавел, що спільного у геометрії і танцю. Під колумбійський реп ведеться ця розповідь через історії студентів і відомих викладачів (серед них Василь Кандинський та Пауль Клее) про їхнє життя, вечірки-маскаради та роль жінок у становленні школи. Розгортається серйозна розмова про майбутнє міст і спільнот, сміливі ідеї про яке змогли розлетітися світом ще до закриття школи націонал-соціалістами. Сприяти розвитку суспільства за допомогою мистецтва — саме такою була мета Баугаузу.

Danny Worsnop, Asking Alexandria

16 лютого, 21:30, FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24.

Легендарний Danny Worsnop, вокаліст Asking Alexandria та We Are Harlot повертається в Україну. Разом зі своїм гостем-гітаристом, Денні виконає оновлену акустичну програму пісень Asking Alexandria, а також свій власний матеріал. На автограф-сесії ви зможете вживу поспілкуватися з Danny.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: