Офіс президента судитиметься з журналістами через сюжет про візит Зеленського до Оману

thumbnail-tw-20200124171756-1585

Офіс Президента заявляє, що інформація, викладена у сюжеті програми «Схеми» про зустріч президента Зеленського з високопосадовцем Росії, яка нібито мала місце в Омані, цілком і повністю не відповідає дійсності.

Про це заявила пресслужба Офісу президента України.

«Президент України ніколи в житті не зустрічався (особисто чи в рамках міжнародних заходів), не розмовляв і не спілкувався в інший спосіб з Миколою Патрушевим. Оприлюднення висновків, які ґрунтуються не на фактах чи свідченнях, а на домислах і відомостях з якихось таємних «джерел», Офіс Президента розцінює як відверту маніпуляцію громадською думкою», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Зеленський в Омані таємно зустрічався з близьким соратником Путіна – «Схеми» назвали ім’я

Офіс Президента чекає від програми «Схеми» спростування відомостей, “що не відповідають дійсності”, та припущень, зроблених на їхній основі.

«Ми звертаємося до суду з позовом, у якому вимагатимемо спростувань і вибачень. Також вважаємо своїм обов’язком звернути увагу суспільного мовника – телеканалу «UA: Перший» на розповсюдження в його ефірі інформації, що не відповідає дійсності та є відвертою маніпуляцією громадською свідомістю», - додали в пресслужбі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: