Хворих, яких тільки вчора госпіталізували у Винниківський госпіталь, сьогодні вже виписують

86735539_126083738789491_8061309424502833152_n

Ліквідатор Чорнобильської аварії Віктор Буринок тільки вчора, 18 лютого, був скерований на лікування у Винниківський госпіталь. А вже сьогодні, 19 лютого, лікуючий лікар прийшла і лише виписала медпрепарати.

«Я тільки вчора поступив, лікаря побачив лише сьогодні, і вона мені сказала, що можу їхати додому. Я був дуже здивований, чому, як? Лікарню закривають – так мені сказали. Лікар написала призначення, і я буду переводитись у районну лікарню по місцю проживання. Але там нема відповідних спеціалістві. Адже саме звідти мене скерували в цей госпіталь. Там не могли встановити діагноз, головні болі вже 6 день. Виписали таблетки і сказали через два тижні приїхати. Але ж мене болить сьогодні», – скаржиться пан Віктор.

Нагадаємо, сьогодні з Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи, що у Винниках, виписують пацієнтів. Також сюди сходяться люди, які перекривають входи і виходи до лікарні. Мешканці Винників принесли шини під браму лікарні. Працівники госпіталю кажуть, що будуть стояти і нікого не впустять і не випустять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: