У Львові відбудеться форум-виставка #люДНО

27 лютого у Львові відбудеться форум-виставка #люДНО, на якому презентують серію фоторобіт та відеозйомок, зроблених в екологічно проблемних зонах.

Авторка проєкту і фотохудожниця Вікторія Істоміна у своїх роботах зробила акцент на контрасті людської чистоти та брудних наслідків її життєдіяльності.

Крім того, під час форуму-виставки учасники обговорюватимуть нагальні проблеми із забрудненням Львівської області. А також будуть організовані експертні панельні дискусії з метою напрацювання ефективних стратегій вирішення екологічних проблем, аби українські міста стали чистими, комфортними та безпечними для життя.

Авторка проєкту Вікторія Істоміна

Куратор проєкту Руслан Кошулинський

Меценат проєкту ІА Дивись.info

Де: Львів, проспект Свободи, 12, «Віденська кав’ярня».

Коли: 27 лютого, 14 година.

Довідка

За даними з Мінекології, Мінрегіонбуду і екологів, площа всіх сміттєзвалищ України становить понад 10 тисяч га, а об’єм сміття — близько 1,2 км кубічних – це 14 тисяч футбольних полів, на яких стоять 500 пірамід Хеопса.

Кожного року українці викидають приблизно 11 мільйонів тонн побутового сміття – по 300 кілограмів кожен. Крім того, на кожного громадянина припадає 10 тонн промислових відходів на рік (у Європі цей показник удвічі менший).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: