Як відбувалися показові навчання рятувальників на Арені "Львів" (відео)

IMG_7786-630x420
Фото: Дивись.info.

Вчора, 28 лютого, на стадіоні «Арена Львів» рятувальники ДСНС проводили показові навчання, щоб покращити взаємодію між пожежно-рятувальними підрозділами та адміністрацією «Арени Львів».

Практичні навчання проходили у три етапи, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Спочатку імітували аварію з виливом небезпечної хімічної речовини. Ситуацію наочно змоделювали і провели всі етапи рятівної операції: від прийому дзвінка з викликом до хімічної експертизи, яка встановила конкретну речовину.

Згідно другого сценарію - рятувальники проводили деблокування потерпілого в ДТП.

Третій елемент практичної фази навчань стосувався реагування на пожежу та порятунку людей з-під завалів. За легендою, на стадіоні проходила конференція, і під час неї відбувся обвал конструкції, виникла пожежа. Щоб зняти людей з променади та даху стадіону, працівники пошуково-рятувальної частини піднялися наверх за допомогою автодрабини та колінчастого автопідіймача. Тих, хто не міг самостійно рухатися, знімали за допомогою спеціального пристрою – круто-похилої переправи. З потерпілими працювали медики та психологи.

Фоторепортаж з місця навчань дивіться за посиланням.

Також біля стадіону відбулася демонстрація зразків пожежно-аварійно-рятувальної, медичної техніки та оснащення, а також техніки спеціалізованих служб цивільного захисту.

Більше подробиць дивіться у відеоматеріалі кореспондента ІА Дивись.info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: