За останні 10 років у Львові вбили футбол, — ексфорвард «Карпат» Іван Гецко

589606_1052314

4 березня Олександрія на виїзді розгромила Карпати у матчі 21-го туру УПЛ.

Легендарний ексфорвард «Карпат» Іван Гецко емоційно прокоментував домашню поразку львівської команди, передає Футбол 24.

«Вчорашня гра мене настільки вразила, що нема слів. Мені дуже образливо. Я прекрасно усвідомлюю ситуацію, яка відбувається у клубі. Я розумію, що керівництво клубу довело до того, що цей клуб може зникнути взагалі. Зараз його начебто готові віддати у будь-які руки. Віддати, коли вже все розбомблене, знищене. Знаєте, знищити дуже легко – одним клацанням двох пальців можна зруйнувати всю історію, яка була написана раніше. Щоб повернутися назад, знадобляться роки. Я вам чесно скажу: такого вболівальника, як у Львові, у мене не було ніколи і ніде. Переконаний, що все залишилося таким, як і було, тільки команди немає. Команди немає, бо нема керівника. Немає людини, яка б відійшла, якщо не тягне, а якщо спроможна тягнути, то робила це так, як потрібно. За останні 10 років у Львові вбили футбол. І через це дуже гірко», — прокоментував ситуацію Іван Гецко.

У середу, 4 березня у 21 турі чемпіонату України львів'яни отримали чотири «сухих» м’ячі у власні ворота і розгромно поступилися на «Україні».

Команда Володимира Шарана вийшла вперед наприкінці першого тайму, коли пенальті реалізував Максим Третьяков. На 58-й хвилині півзахисник «Олександрії» зробив дубль.

До розгромного рахунок на 73-й хвилині довів Артем Сітало. Остаточний результат на 89-й хвилині встановив Євген Банада.

«Олександрія» перемогла «Карпати» 4:0, набрала 37 очок та залишилася на п'ятому місці. «Карпати» мають 12 пунктів та займають останнє місце.

Довідка:

Іван Михайлович Гецко  — радянський і український футболіст та тренер. Виступав за збірні СРСР і України. Автор першого забитого м'яча в історії збірної України (у грі з командою Угорщини, 1992 рік). Один з найрезультативніших нападників за всі чемпіонати України — 67 голів. Увійшов до символічної збірної «Карпат» (Львів) періоду незалежності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: