Синютка збирає депутатів Львівщини, щоб висловити протест по «мінських угодах»

89834855_1315857441935360_1358546439747141632_o
Фото: Олег Синютка

Депутати від Львівщини виступиють проти «мінських угод Єрмака».

Таку позицію висловив сьогодні народний депутат України від “Європейської Солідарності” Олег Синютка.

"Депутати Львівщини проти «мінських угод Єрмака»! Вважаю за доцільне висловити консолідовану позицію народних депутатів від Львівщини щодо капітуляційних зрадницьких угод Єрмака-Кучми", - написав він у Фейсбук.

Нагадаємо, 11 березня у Мінську відбулося чергове засідання ТКГ, на якому був підписаний документ, що сколихнув хвилю обурення у країні, оскільки, згідно з ним, було узгоджене створення нового органу – Консультативної ради, основними суб’єктами якої є Україна та ОРДЛО.

Також сьогодні в центрі Львова попри заборону проведення масових заходів люди зібралися на мітинг проти нових домовленостей, що прийняла напередодні контактна група в Мінську.

Мітингарів не зупинив карантин та заборона проведення масових заходів. Проте організатори закликали учасників дотримуватися правил безпеки: «Беріть з собою плакати, маски та антисептики. І старайтесь не кучкуватись. Приходьте і зразу знаходьте місце для себе у ланцюгу. Вітатись за руки – теж погана ідея. Ми турбуємось про вас – потурбуйтесь і ви про нас. Якщо ви погано почуваєтесь, у вас нежить, кашель, болить голова чи горло – залишайтесь вдома».

В обхід карантину: як у Львові провели масовий мітинг «проти мінської зради» (фоторепортаж)

Учасники виступили проти створення Консультаційної ради при контактній групі у Мінську, до якої ввійшли представники незаконних та невизнаних «ЛДНР».

Протест у Львові організували «Студентське братство»», «Демократична сокира», Українська Галицька партія, «Справа громад» та інші. Долучились українські добровольці, які воювали на Донбасі.

Учасники скандували «Ні державній зраді», «Не зрадь Україну», «Росія вбиває не гірше за вірус» тощо. Серед присутніх є також невелика група добровольців російсько-української війни. Нагадаємо, саме сьогодні в Україні відзначають День Добровольця, тож багато захисників вирушили до Києва на багатотисячний Марш добровольців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: