На Львівщині відбудеться онлайн тренінг про партнерську взаємодію

тренінг

На Львівщині у режимі онлайн проводитимуть тренінги, які створені на основі комплексної програми корекційної роботи з людьми, які вчиняють домашнє насильство та схильні до агресивної поведінки, - повідомляють у Львівській ОДА.

Громадська організація «Осоння» за підтримки департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації розпочинає набір на безкоштовні онлайн-тренінги для осіб, які вчиняють домашнє насильство. Тренінги засновані на базі комплексної програми корекційної роботи з людьми, які вчиняють насильство та схильні до агресивної поведінки. Ця програма працює на теренах Львівщини з листопада 2019 року, відколи департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації закуплено соціальну послугу: проходження корекції поведінки для чоловіків-кривдників, які вчинили домашнє насильство.

Карантин, ізоляція, втрата роботи ще більше загострюють проблеми партнерської взаємодії у стосунках та домашнього насильства. Для деяких з нас бути вдома зовсім не так безпечно і спокійно, як здається.

Якщо Ви розумієте, що небезпека виходить від Вас самих та/або хочете пропрацювати такі питання, як конструктивне розв'язання конфліктів та партнерська взаємодія, усвідомлення почуттів, власних потреб, подолання страхів, контроль над власною агресивністю та гнівом, емоційна рівновага та гармонійні стосунки, то ці тренінги саме для Вас!

Зустрічі будуть проходити онлайн, один раз на тиждень (в період карантину може бути два рази за потребою) та повністю безкоштовно. Склад групи: 6-8 людей.

Запис за телефонами: 067 899 0362, 067 322 5865.

Довідка

Програма для кривдника – комплекс заходів, що формується на основі результатів оцінки ризиків та спрямований на зміну насильницької поведінки кривдника, формування у нього нової неагресивної психологічної моделі поведінки у приватних стосунках, відповідального ставлення до своїх вчинків та їх наслідків, у тому числі до виховання дітей, на викорінення дискримінаційних уявлень про соціальні  ролі та обов’язки жінок і чоловіків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: