У Львові запрацювала перша платна камера у СІЗО (фото)

камера

В Укракїні запустили функціонування платних камер з поліпшеними умовами розміщення в слідчих ізоляторах. Перша платна камера запрацювала у Львівському СІЗО.

В Україні запустили функціонування платних камер з поліпшеними умовами розміщення в слідчих ізоляторах. Перша платна камера запрацювала у Львівському СІЗО.

Про це написав Міністр юстиції Денис Малюська на сторінці в соцмережі.

«відкрили платну камеру у Львівському СІЗО, 1000 грн доба, 3500 грн - тиждень, 4000 - місяць. Наступні на черзі - Чернігів, Харків та Чернівці», - зазначив у дописі Малюська.

Нагадаємо, міністр заперечував, що мова йде про «ВІП-камери» та що ця ініціатива порушує права людини:

«Це точно не «ВІП-камери», як видно із фотографій нічого надзвичайного ми не пропонуємо і не забезпечуємо. Ми надаємо можливість користуватися більшою ніж звичайно площею камер, а також базовим обладнанням на кшталт холодильника, телевізора або столового приладдя. Ну і ремонт не сторічної давнини як це часто трапляється у наших слідчих ізоляторах.

Читайте також: Дурість, яку нам намагаються видати за псевдореформи, – експерт про платні СІЗО

Як і раніше, ми забезпечуємо функціонування безкоштовних камер і їх стан не тільки не погіршиться, а навпаки буде поліпшений за рахунок доходів, які генеруватимуть платні камери. При цьому слід пам’ятати, що мова йде про слідчі ізолятори, тобто місця, де утримуються люди, щодо яких немає вироку суду і які вважаються невинуватими у вчиненні злочину. Якщо особа з точки зору закону невинувата – ми не повинні обмежувати її у можливості оплатити ліпші умови проживання», – зауважив міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: