Екснардеп заявив про балотування на посаду міського голови Львова

019735

Ігор Васюник, екснародний депутат від партій «ВО «Батьківщина» і «Народний фронт», заявив про балотування цієї осені на посаду міського голови Львова.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Друзі, львів’яни – цієї осені на виборах я буду балотуватися на посаду міського голови Львова», - написав Ігор Васюник. Майбутній кандидат принагідно дорікнув нинішньому керівництву Львова за втрати мільярдних інвестицій, цінних земель та комунального майна.

«Їх розпродали за безцінь. А головне – місто втратило час та темпи розвитку!», - зауважив Ігор Васюник.

Наступні п’ять років кожну хвилину свого життя Ігор Васюник обіцяє присвятити львів’янам та розвитку Львова.

«Для цього разом з експертами напрацював ефективні рішення, нові ідеї, нові проекти для покращення нашого міста. Це програмний аналітичний документ з баченням розвитку Львова до 2030 року. Переконаний, що мер міста повинен думати і планувати мінімум на 10 років вперед», - наголосив Ігор Васюник.

Васюник, зокрема, пропонує львів’янам якісний і безкоштовний громадський транспорт, воду без хлору, проєкти для зменшення тарифів і збільшення бюджету Львова вдвічі.

Нагадаємо, у 2015 році Ігор Васюник уже був кандидатом на посаду міського голови Львова. Тоді, за словами керівника проєкту «Моніторинг витрат на передвиборчу агітацію під час виборів мерів Львова та Дрогобича на місцевих виборах 2015 року» Романа Кошового, Ігор Васюник офіційно витратив найбільше з-поміж кандидатів коштів на виборчу кампанію - 721 тисячу грн. За підсумками голосування набрав Ігор Васюник 3,22% голосів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: