На виборах до парламенту на Львівщині проходять шість партій — опитування

p4Uh9z3ZK9fAXtayf033QahdnMVWgvbia2hqU3R9-696x464

Лідером електоральних симпатій на Львівщині є партія «Європейська солідарність», яку на парламентських виборах готові підтримати 29,2% тих, хто визначився і має намір взяти участь у виборах.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" у червні.

На другому місці – «Слуга народу» з підтримкою 17,1%. Також 9,2% підтримали б партію «Батьківщина» та 9,1% - «Голос» . Ще 7,2% підтримали б партію «Громадянська позиція», 6,0% – партію «Свобода», - йдеться у дослідженні.

Не долають 5-тивідсоткового бар'єру партія «Сила і честь» (4,4%), «Самопоміч» (3,8%), «Радикальна партія Ляшка». Рейтинг інших політичних сил – менше 3%. Тих, хто не визначився – близько 16%.

При цьому 70% респондентів заявили, що якби вибори до Верховної Ради відбулися найближчим часом, то вони однозначно взяли б участь у голосуванні. Ще 15% - скоріше так. Ще 5% - скоріше ні. Точно не голосуватимуть 8%. 2% - важко відповісти.

Дослідження було проведене 6-22 червня 2020 р. Аудиторія: мешканці населення Львівської області віком від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: