«Міс Львів-2020»: хто змагатиметься за головну корону краси (фото)

IMG_1900

Легендарному конкурсу «Міс Львів-2020» бути. Шляхом голосування було відібрано 14 фіналісток.

Водночас вдалося зібрати 73 тисячі 155  гривень для реалізації соціального проєкту – облаштування побутовою технікою притулку для жінок та дітей, які постраждали від домашнього насильства.

Цього року «Міс Львів» став  амбасадором руху #ДІЙмо_разом_проти_насильства.

Керівниця конкурсу краси Валерія Никифорець разом з депутаткою Львівської обласної ради Уляною Дорош та конкурсантками вирішили зробити все можливе, щоби допомогти жінкам і дітям, чиє життя і здоров’я сьогодні опинилось  у небезпеці.

Трансляція конкурсу відбудеться в ефірі телеканалу «ПравдаТУТ» 12 липня. Учасниць нагородять титулами першої віцеміс та другої віцеміс, а також міс глядацьких симпатій.

Голосування відбудеться у онлайн-форматі, а віддати голос за фаворитку може кожен охочий, згідно з простим алгоритмом.

у куточку кожного відео/фото візитівки ви побачите QR-code, наводите камеру свого смартфону на нього і переходите за активним посиланням у ваш мобільний банкінг;
у призначенні платежу обов‘язково вкажіть номер учасниці, за яку вболіваєте. Один голос = 1 гривня. Абсолютно усі зібрані кошти підуть на реалізацію соціального проєкту.

Вражаючі образи, незабутня атмосфера та 14 красунь, які боротимуться за головну корону нашого міста. То ж хто вона нова «Міс Львів»?

1.Ольвія Кухтарук

2. Анастасія Захарчук

      

3. Анастасія Бондар

4. Діана Ціолковська

5.Валерія Мисливченко

6. Поліна Карповець

7. Анелія Метріковська

8. Діана Дуткевич

9. Оля Зубко

10. Кетрін Синенька

11. Юлія Гоцак

12. Софія Крищук

13. Діана Книш

14. Діана Матвіїв

Усю детальну інформацію можна знайти на сторінках у соцмережах — Instagram та Facebook.

Конкурс краси «Міс Львів»унікальний проєкт, який за багаторічну історію свого існування став гордістю і надбанням нашого міста. Головний конкурс краси став візитною карткою Львова, професійним трампліном для реалізації амбітних планів його учасниць, місцем зустрічі культурної, ділової та політичної еліти Львівщини, яскравим та найочікуванішим телевізійним шоу для мешканців нашого регіону.

Міс Львів – це єдиний на сьогодні ліцензований конкурс краси в нашому місті, його історія сягає вже близько 20-ти років. Щороку «Міс Львів» відвідує понад 1000 глядачів, а ще близько 750 000 глядачів збирає біля своїх екранів телетрансляція церемонії визначення переможниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: