Війна на Донбасі: бойовики п’ять разів порушили режим припинення вогню

630_360_1575455592-809
Фото: Ukrinform.ua

Станом на 17:00 годину четверга, 16 липня, збройні формування Російської Федерації п’ять разів порушили режим припинення вогню, втрат у лавах ЗСУ за останню добу не було.

Про це повідомили у Штабі операції об’єднаних сил.

«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», ворог тричі обстріляв наші опорні пункти неподалік Водяного з гранатометів різних систем, зенітної установки, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також противник задіяв станкові протитанкові гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю біля Старогнатівки. А біля Мар’їнки агресор використав великокаліберні кулемети та снайперську зброю», - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що підрозділи Об’єднаних сил своєчасно реагували на ворожі збройні провокації та прицільним вогнем по позиціях агресора змушували його відмовитися від продовження обстрілів. Втрати противника уточнюються.
За поточну добу втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 обстрілів не зафіксовано.

Нагадаємо, минулої доби, у середу, 15 липня, збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Противник здійснював обстріли по позиціях Об’єднаних сил з мінометів 120-го калібру, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Ворожу вогневу активність було зафіксовано неподалік 8 населених пунктів: Мар’їнки, Талаківки, Новолуганського, Гнутового, Авдіївки, Оріхового, Водяного, Новотошківського. За минулу добу втрат не виявлено.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: