Бойовики тричі порушили режим «припинення вогню» — штаб

630_360_1575455592-809
Фото: Ukrinform.ua

Станом на вечір п'ятниці, 17 липня, незаконні збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню. 

Про це повідомляє пресслужба Штабу ООС.

«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік Водяного противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що поблизу населеного пункту Новотошківське, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», проти наших оборонців агресор застосував міномети 82-го калібру. Пізніше, противник проявив вогневу активність і біля Луганського, використавши при цьому протитанковий ракетний комплекс, станкові протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

За поточну добу втрат у лавах Об’єднаних сил, унаслідок ворожих обстрілів, немає.

У Штабі зазначають, що українські військовослужбовці діяли рішуче та жорстко відповіли ворожим підрозділам, змушуючи окупаційні війська припинити свої дії. Втрати противника уточнюються.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 обстрілів не зафіксовано.

Нагадаємо, за четвер і середу, 15 і 16 липня відповідно,збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник здійснював обстріли по позиціях Об’єднаних сил з артилерійських систем 122-го калібру, мінометів 120-го та 82-го калібру, зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї. Обійшлося без втрат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: