В Україні оголосили перші результати ЗНО

зно66

У п'ятницю, 17 липня, завершилась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Українські випускники сьогодні складали тест із хімії. При цьому, вже оголосили перші офіційні результати — з математики та фізики.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Учасники можуть також завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей з цих предметів.

Якщо абітурієнт сумнівається у правильності встановлення результату, він може подати апеляційну заяву у письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти.

Зазначається, Апеляційні заяви можна подавати протягом 5 календарних днів від дня офіційного оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з певного навчального предмета, враховуючи день оголошення.

Нагадаємо, цьогорічне складання ЗНО в Україні відтермінували через поширення коронавірусної хвороби COVID-19. Перший тест з математики відбувся 25 червня, згодом, 30 червня, випускники вітчизняних шкіл писали ЗНОтест із української мови та літератури та інших предметів. За попередніми даними Українського центру оцінювання якості освіти, до складання зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році зареєструвалось 379 тисяч 493 учасники.

Окрім цього, в умовах пандемії та карантинних обмежень, ЗНО-2020 майбутні студенти складали в особливому форматі — зі засобами індивідуального захисту та обов’язковим температурним скринінгом перед початком тестування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: