У львівських дитсадках з'явиться майже тисяча вільних місць

сад7

14 липня 2020 р. завершився прийом документів дітей до закладів дошкільної освіти м. Львова від батьків, діти яких були зараховані у першій хвилі зарахування.

Із 20 липня по 19 серпня 2020 року в електронній системі буде відкрито функцію редагування електронних заявок та оприлюднено інформацію про вільні місця по кожній віковій групі в ЗДО міста.

Про це повідомляють на сторінці  Освітня інформаційна система - Lviv Smart City у соцмережі.

Батьки, діти яких не потрапили до дитячого садка в першій хвилі зарахування, матимуть можливість перереєструвати електронну заявку дитини в той ЗДО, де ще є вільні місця. Батьки, яким надійшли смс-повідомлення про зарахування дітей не подали документів до 14 липня 2020 року зможуть редагувати електронну заявку лише з 01.01.2021 року.

Усі перереєстровані заявки формуватимуться у «відкритих списках» https://edu.city-adm.lviv.ua/openlist/ відповідно до дати реєстрації.

Станом на 20 серпня 2020 року у садочках міста ще буде 875 вільних місць.
Із них у групу раннього віку – 226, у молодшу групу – 458 , у середню -129, в старшу – 62.

Вільні місця з’явилися у зв’язку із тим, що були вільними в електронній реєстрації станом на 10 травня 2020 року, нові місця у новостворених групах та за рахунок того, що батьки не подали документи в ЗДО у зв’язку із різними причинами до 14.07.2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: