Садового у другому турі може перемогти Кошулинський

115852791_3390863000925410_6440503130392738136_o

У другому турі виборів міського голови Львова найбільше шансів перемогти чинного мера Андрія Садового має депутат Львівської облради Руслан Кошулинський.

Щодо інших кандидатів, то у другому турі, вони програють Садовому з різницею щонайменше у 20%.

Про це свідчать результати соціологічного дослідження, що його провела група «Рейтинг».

«Садовому зростати уже важко, він швидше впаде. Синютка набирає оберти, але його рейтинг дуже залежить від рейтингу його партії. Є куди рости Кошулинському, у нього високий особистий, лідерський рейтинг», - пояснив  директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

Нагадаємо, згідно з результатами опитування зараз рейтинги ймовірних кандидатів на посаду міського голови Львова у першому турі виглядають так: Андрій Садовий посідає першу сходинку – 38,1%, Руслан Кошулинський другу — 17,9% . Третє-четверте місця в Олега Синютки та Ігора Зінкевича – 13,8 та 10,7 % відповідно.

Водночас моделювання другого туру виборів показує, що Руслан Кошулинський має найвищі шанси перемоги Андрія Садового.

Серед тих, хто має намір голосувати і вже визначився з вибором, 58% готові проголосувати за Андрія Садового, а 42% — за Руслана Кошулинського.

“Реально, якби вибори відбулися зараз — було би 55% на 45%. Але попереду ще щонайменше три місяці передвиборчої кампанії, тому побачимо”, – пояснив під час презентації Олексій Антипович.

Довідка

Аудиторія опитування: мешканці Львівської ОТГ від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,8%. Терміни проведення: 3-12 липня 2020 р.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: