Директор «Кінопалацу» спростував інформацію про остаточне закриття

unnamed

Пізно ввечері в четвер, 23 липня, з'явилась інформація про те, що «Кінопалац», який розташовано по вул. Театральній у Львові припиняє свою діяльність.

Пізно ввечері в четвер, 23 липня, з'явилась інформація про те, що «Кінопалац», який розташовано по вул. Театральній у Львові, припиняє свою діяльність.

Натомість незабаром відбудеться відкриття кінотеатру «Коперник», де відбуватимуться покази авторських кінострічок, крім цього, там буде діяти кіноклуб.

У коментарі ІА Дивись.info директор «Кінопалацу» Дмитро Можаровський спростував інформацію про остаточне закриття, відтак пояснив, що у зв’язку з карантином він поки не зможе почати діяльність.

«У пресі з’явилася інформація, наче «Коперник» буде працювати, а «Кінопалац» припиняє діяльність, а я наголошую, що він («Кінопалац» — ред.) поки що не відкривається. Чи буде він вести діяльність, покаже час. На момент вашого дзвінка, він просто не відкривається у зв’язку з карантином», - зазначив він.

Нагадаємо, карантинні обмеження, встановлені через поширення епідемії коронавірусної хвороби у Львові та по всій Україні, впровадили у березні 2020 року, з моменту пандемії обмежили проведення будь-яких культурних заходів, а також роботу мас-маркетів і різноманітних атракцій.

У місті дозвіл на відкриття кінотеатрів офіційно оприлюднили з 2 липня 2020 року, а днями в мерії зняли обмеження щодо проведення інших заходів, утім з обов’язковим дотриманням режиму карантину та температурним скринінгом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: