На Львівщині сталася жахлива ДТП

дтп7

У понеділок, 27 липня, сталася дорожньо-транспортна пригода неподалік Буська, с.Дубина. Про це інформує координатор «Варта 1» Ігор Зінкевич.

У понеділок, 27 липня, сталася дорожньо-транспортна пригода неподалік Бродів, с.Дубина. Про це інформує координатор «Варта 1» Ігор Зінкевич.

За попередніми даними в аварії є постраждалі. Їх кількість уточнюється.

«Є постраждалі двоє дітей і водій «Лексуса» в тяжкому стані. Попередньо – зіткнення автомобілів «Нива» і «Лексус» – уточнив Ігор Зінкевич.

У ДСНС у Львівській області повідомляють, що на трасі Київ-Чоп в с. Дубина Бродівського району відбулось зіткнення автомобілів «Lexus» з автомобілем ВАЗ-2121 «Нива», які після зіткнення зачепили ще вантажний автомобіль «RENAULT Magnum».

На місце події було направлено пожежно-рятувальне відділення 10-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Броди, а також рятувальників 40-го державного пожежно-рятувального поста с. Заболотці.
Внаслідок ДТП травмовано водія та трьох пасажирів автомобіля «Lexus» (дані встановлюються), яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Бродівську центральну районну лікарню.
Пожежно-рятувальним відділенням було відключено акумуляторні батареї на автомобілях ВАЗ-2121 «Нива» та «Lexus» та за допомогою гідравлічного обладнання деблоковано потерпілого водія з автомобіля «Lexus».
До ліквідації наслідків ДТП залучалось 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: