Мешканці Золочева, що жорстоко вбили підлітків, можуть отримати довічне

вбивство7

Правоохоронці Львівщини завершили досудове розслідування щодо двох мешканців міста Золочів віком 18 та 19 років, а також 17-річного львів’янина, яких підозрюють, зокрема, в умисному вбивстві двох осіб, торгівлі наркотиками та втягненні неповнолітнього у злочинну діяльність.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Як повідомлялось раніше, інформація про зникнення двох мешканців міста Золочів – 16-річної дівчини та 17-річного юнака, надійшла у поліцію 17 березня. Як встановили правоохоронців, неповнолітні були вбиті. Також було встановлено, що до скоєння цього злочину причетні двоє мешканців міста Золочів віком 18 та 19 років та їх 17-річний спільник – львів’янин.

Зловмисники ретельно спланували вбивства – вибрали місце у лісі неподалік села Підгірці Бродівського району, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та легкозаймисту рідину для спалювання тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину у ліс, забили їх битою до смерті, тіла скинули у яму, підпалили та закопали.

Слідчі повідомили 19-річному мешканцю Золочівського району про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень - втягнення неповнолітніх у протиправну діяльність; використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів; незаконне придбання, зберігання та збут особливо небезпечних наркотичних засобів; умисне вбивство двох осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб, з метою приховати інший злочин.

Його спільнику, також жителю району віком 18 років слідчі повідомили про підозру в скоєнні злочинів- використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів. Також - незаконне придбання, зберігання та збут особливо небезпечних наркотичних засобів і вбивство двох осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб, з метою приховати інший злочин.

Ще одному зловмиснику, 17-річному львів’янину, слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення - умисне вбивство двох осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб, з метою приховати інший злочин.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваним – позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: