На Львівщині судитимуть домашнього насильника

дом насиль
Фото ілюстративне. З відкритих джерел.

Ідеться про 35-річного жителя Сколівського району с.Хащованя, який вчиняв над 26-річною співмешканкою психологічне насильство.

Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Львівської області.

Чоловік лаявся, ображав та погрожував своїй цивільній дружині, що, зрештою, викликало у неї страх за свою безпеку, спричинило емоційну напруженість, втому, негативні переживання та призвело до психологічних страждань.

Зазначимо, що у період грудня-липня цього року чоловік уже не раз притягувався до адміністративної відповідальності - домашнє насильство, однак, належних висновків не зробив та продовжив знущатись над своєю жертвою.

Його дії кваліфіковано як кримінальне правопорушення. На цей час досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт скерований прокурорами Сколівського відділу Стрийської місцевої прокуратури до місцевого суду.

У разі доведення вини, максимальний термін покарання, який йому загрожуватиме – 2 роки позбавлення волі.

У прокуратурі Львівської області нагадують, якщо ви стали жертвою домашнього насильства або вам відомі такі факти, негайно звертайтесь у поліцію за телефоном «102» або на національну «гарячу лінію» з протидії насильству 1547. Не мовчіть!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: