Додаткова сесія ЗНО: завтра складають українську мову та літературу

зно7

У вівторок, 4 серпня, випускники українських шкіл візьмуть участь в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

У відомстві нагадують: допуск учасників до пункту розпочнеться о 9:50 і триватиме до 10:50. Звертаємо увагу, що в запрошенні-перепустці зазначено проміжок часу, у який учасникові / учасниці ЗНО рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску.

Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності таких документів:

  • оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

«У разі неможливості пред’явлення оригіналу Сертифіката, паспорта чи іншого документа, серію та номер якого зазначено у Сертифікаті, або за умови надання копій цих документів чи електронної версії ID-картки у мобільному застосунку «Дія» учасника / учасницю не буде допущено до пункту проведення ЗНО», - йдеться в повідомленні.

Нагадуємо, що пороговий бал «склав/не склав» з української мови і літератури становить 22 тестових бали.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання тривала до 17 липня.

Цьогоріч 447 вітчизняних випускників склали ЗНО-тестування на максимальну оцінку — це вдвічі вищий показник, ніж торік. Зокрема на Львівщині 14 учнів здобули омріяні 200 балів за оцінювання з математики, фізики, української мови та літератури.

Додамо також, на додаткову сесію складання ЗНО на Львівщині зареєструвалась рекордна кількість абітурієнтів. Через вагомі причини, які стали на заваді ексшколярам і вони не змогли складати тестування під час основної сесії, в Україні діє додаткове тестування. У 2020 році воно розпочалось 24 липня та триватиме до 10 серпня включно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: