На Львівщині спортсмени отримають грошові винагороди

спортсмени

Найкращих спортсменів Львівської області з олімпійських видів спорту, які у II кварталі вибороли призові місця на офіційних змаганнях національного та міжнародного рівня, відзначать грошовими винагородами.

Про це повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

Цього разу, зокрема, відзначать волейболістів клубу «Барком-Кажани». На момент завершення чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги сезону 2019-2020 через пандемію коронавірусу волейболісти Львівщини були першими у рейтинговій таблиці, таким чином ставши переможцями.

Також відзначать спортсменок гандбольного клубу «Галичанка», які стали переможницями чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги цього сезону.

«Питання фінансового забезпечення спортсменів та розвиток інфраструктури для занять масовими видами спорту є одними з основних пріоритетів, які вже сьогодні включені до Стратегії розвитку Львівської області на період 2027 року. Працюємо над тим, аби серед іншого і матеріально мотивувати наших спортсменів на нові досягнення», — зауважує начальник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Зазначимо, що винагороди отримають і тренери, які готували спортсменів до змагань. Всього грошових винагород буде виплачено на суму 204 тисячі гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: