На Донбасі противник тричі порушив режим припинення вогню - штаб

війна
Українські військові. Фото з відкритих джерел.

У вівторок, 4 серпня, станом на 17.30 в районі проведення операції Об’єднаних сил противник тричі порушив режим припинення вогню біля населених пунктів Піски, Майорське та Луганське.

Про це повідомили в пресслужбі штабу операції Об'єднаних сил.

«Від початку поточної доби на ділянках відповідальності українських підрозділів у районі проведення операції, зафіксовано 3 обстріли з боку противника. Зокрема, по одному провокативному пострілу з гранатомету ворог здійснив біля населених пунктів Піски, Майорське та Луганське. На інших ділянках фронту режим припинення вогню дотримувався у повній мірі. Бойових втрат та поранень серед особового складу немає», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у понеділок, 3 серпня, збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню. Ворожі провокації зі станкового протитанкового гранатомету відмічено у районі населеного пункту Південне, зі стрілецької зброї противник стріляв неподалік Мар’їнки, а в районі Майорського – здійснив один провокуючий постріл з підствольного гранатомету.

Додамо також, у понеділок, 27 липня, у зоні бойових дій на Донбасі розпочався режим повного та всеосяжного припинення вогню, втім бойовики зі сторони загарбників, уже кілька разів порушили перемир’я. Унаслідок цього, у Львові, Києві та інших містах відбулися акції, спричинені початком чергового «режиму тиші» на Донбасі, що стало забороною українським військовим відповідати на атаки та обстріли бойовиків на Донбасі через запроваджений черговий «режим повного припинення вогню».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: