Італія погрожує Ryanair забороною на польоти через порушення коронавірусних правил

ryanair-aircraft-(1)

Італійське управління цивільної авіації (Enac) пригрозило авіакомпанії Ryanair призупинкою дозволу на польоти до Італії через недотримання правил безпеки, пов’язаних з коронавірусом.

Про це повідомляє Finance.ua з посиланням на The Brussels Times.

Читайте також: Ryanair запустить 9-й маршрут зі Львова до Італії

Управління направило відповідне попередження Ryanair і ,водночас, повідомило компетентний ірландський орган про неодноразові порушення норм охорони здоров’я щодо Covid-19, що діють і введені італійським урядом, щоб захистити здоров’я пасажирів.

Йдеться про недотримання принципів соціального дистанціювання і порядку дій, запропонованих співробітникам в ситуаціях, коли виконання цих умов з об’єктивних причин неможливо.

«Якщо буде встановлено подальше невиконання зобов’язань, встановлених національними правилами, Enac буде зобов’язаний застосовувати положення навігаційного кодексу та призупинити всі авіаційні перевезення в національних аеропортах, що вимагатиме від перевізника перенаправлення всіх пасажирів, які вже мають квитки», – йдеться у заяві.

У Ryanair відкидають звинувачення італійського регулятора і стверджують, що роблять все можливе для захисту пасажирів.

Читайте також: Ryanair анонсував п’ять нових маршрутів до Італії

«Заяви ENAC не відповідають дійсності. Ryanair повністю дотримується заходів, встановлених італійським урядом, і наші клієнти можуть бути впевнені, що ми робимо все можливе, щоб зменшити взаємодію як на наших літаках, так і в аеропортах для захисту здоров’я наших пасажирів», – відповіла авіакомпанія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: