У «Львівелектротрансі» повідомили, коли замінять аварійний перетин трамвайної колії на площі Франка 

117335906_1400481763479486_6916843968553514133_n

Упродовж поточного року ЛКП «Львівелектротранс» проведено ряд робіт на площі Івана Франка.

Роботи виконуються вночі, без жодних затримок в русі, не спричиняючи дискомфорту мешканцям, інформують у пресслужбі ЛКП «Львівелектротранс».

За словами директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свищо, площа Івана Франка підлягає реконструкції, замовником проєкту і робіт якої виступає ЛКП «Львівавтодор». Тому ЛКП «Львівелектротранс» своєчасно не проводило капітальних ремонтів, заміни стрілкових переводів та трамвайного перетину на площі Франка, хоча їх варто було б замінити ще декілька років тому.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

«Оскільки плани початку реконструкції відкладені на невизначений термін, а колія перебувала в такому стані, що загрожувала безпечній експлуатації, ми замінили власним коштом два аварійні стрілкові переводи у червні - липні цього року.

Читайте також: Подарунок Львову від Азербайджану: як виглядатиме площа перед оперним театром після її ремонту (фото)

Також підприємством планується замінити аварійне перетинання трамвайної колії на даній ділянці до 10 вересня. Станом на зараз, тривають підготовчі роботи, а саме виконано геодезичне знімання та розробляється технічна документація щодо виготовлення нового перетину. Роботи виконуватимуться вночі, водночас буде якісно виконано замощення дорожнього полотна, яке зараз на цьому перетині є в незадовільному стані, а це безперечно покращить якість перевезень та сприятиме комфорту мешканців цього району. Адже не буде шуму та вібрації під час руху вагонів», – розповів Андрій Свищо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: