Учора на Львівщині виявили трьох потопельників

IMG_5322-696x464
Фото ілюстративне

У неділю, 9 серпня, троє чоловіків загинули у водоймах Львівської області. Зараз правоохоронці встановлюють обставини смерті.

Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління поліції Львівської області.

Зазначається, що в неділю, 9 серпня, близько 15.20 у Стрийський відділ поліції надійшла інформація про те, що на річці Стрий потонула людина. Правоохоронці встановили, що 46-річний місцевий житель приїхав на річку скупатися, пірнув у воду і назад не повернувся.

Того ж дня, близько 15.30 співробітники Буського відділення поліції отримали повідомлення про те, що на відкритій водоймі в одному з сіл району загинув чоловік. Поліцейські встановили, що 21-річний місцевий житель пішов купатися та через пару хвилин зник з поля зору відпочивальників. Тіло юнака дістали з води його товариші.

Читайте також: На Львівщині рятувальники розповіли про безпечний відпочинок на воді (фоторепортаж)

Про подібний випадок у Городоцьке відділення поліції 9 серпня близько 18.25 повідомила родичка мешканця одного з сіл району. За інформацією заявниці, того дня, близько 13.00 її брат пішов з друзями на ставок в селі Бартатів і додому не повернувся. Тіло 47-річного чоловіка виявили сьогодні, 10 серпня кінологи та водолази.

У поліції вкотре нагадують дотримуватись рекомендацій щодо безпечного відпочинку на водоймищах. Зокрема, не купатись у стані алкогольного сп'яніння, бути обережним і пірнати у спеціально визначених місцях.

Нагадаємо, лише на Львівщині від початку року втонули 26 людей, з них одна дитина. Торік за такий самий період – 37 людей, з них 5 дітей. За минулий рік загалом – 52 людини, з яких 8 дітей.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: