Дев'ять українських областей та місто Київ не готові до послаблення карантину, - МОЗ

img6522-bd46de28-696x413
Фото: ЛМР

Станом на ранок середи, 12 серпня, до послаблення карантинних обмежень у зв'язку з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19, в Україні не готові дев'ять областей та місто Київ.

Про це йдеться в даних Міністерства охорони здоров'я щодо показників для послаблення протиепідемічних заходів.

Таким чином, у столиці України, Києві, завантаженість ліжок перевищує допустиму норму в 50%. Аналогічна ситуація стосується Львова: у місті та в області лікарні, де лікують пацієнтів з COVID-19, заповнені на понад 52%. Така статистика залишається ще з понеділка, 9 серпня. Відповідно, у області відкривають лікарні другої ланки.

Перевищує допустимий відсоток виявлення кількості активних хворих на коронавірус у Житомирській, Рівненській, Харківській, Чернігівській областях, на Волині та Івано-Франківщині.

Натомість у Сумській та Одеській областях — зависока динаміка захворюваності.

Нагадаємо, станом на ранок середи, 12 серпня, в Україні зафіксовано 84 тисячі 548 випадків інфікування коронавірусною хворобою COVID-19. За останню добу у 1433 українців підтвердили наявність захворювання.

Окрім цього, у вітчизняному Міністерстві охорони здоров'я планують змінити методологію, згідно з якою визначатимуть карантинні зони (їх ж чотири: зелена, жовта, помаранчева та червона).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: