Вчителька з Львова увійшла в 50-ку найкращих вчителів України

global-teacher-award
Фото: нагорода Global Teacher Prize

У суботу, 15 серпня, престижна національна премія Global Teacher Prize оприлюднила прізвища 50 найкращих вчителів України 2020 року.

У переліку кращих педагогів є і львівська вчителька Зоряна Тихойко.

Вона працює в ліцеї «Європейський». Предмети, які викладає пані Зоряна це - всесвітня історія, громадянська освіта, історія України, а також правознавство.

Зоряна мала міжнародний досвід викладання та познайомилася з трьома системами освіти: США, Європи та Близького Сходу. Надає правові консультації колегам та відстоює права вчителів. Є членом історичної організації. Разом з учнями створює проєкти, серед них: настільна гра з громадянської освіти, порятунок старовинної бойківської церкви в селі Кугаїв.

«Вчу своїх учнів розуміти історію, намагаюся бачити і розвивати особистість і творчий потенціал кожного учня, формувати в учнів вміння критично мислити, доводити розпочату справу до логічного завершення і відповідати за свою роботу, залучати ліцеїстів до активного суспільного життя», - розповідає вчителька.

Торік Зоряна Тихойко також входила до рейтингу 50 кращих вчителів країни. Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, яку у 2017 році застнувала громадська спілка «Освіторія».

Наступним етапом стане визначення ТОП-10 кращих вчителів країни. Переможця оголосять 3 жовтня 2020 року та винагородять грошовою премією у 250 тисяч гривень, навчанням та участю у Global Education & Skills Forum.

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Адже #ВчителіВажливі від найменшого селища до найбільшого мегаполіса. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: