Садовий не вірить у дистанційне навчання

DSC_0936

100-відсотково дистанційне навчання в школах не є ефективним.

На цьому в ефірі радіо «Львівська хвиля» акцентував мер Львова Андрій Садовий, передає пресслужба Львівської міськради.

«Зараз проводимо невеликі навчання для вчителів і моніторинг по всіх школах, чітко регламентуємо навчальний процес, закуповуємо засоби особистого захисту. Також нам важливо організувати роботу так, аби не було одночасного входу в школу і скупчень. Будемо відкривати різні сходи. Це дуже складні системи, але ми зараз їх опрацьовуємо. Я не вірю в дистанційне навчання, особливо — в молодших класах. Ми наразі плануємо повністю працювати очі в очі. Сподіваємось, що все буде гаразд. Якщо хочемо мати знання, то інших варіантів немає», — зазначив міський голова.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

Він також розповів, що цьогоріч Львів, як і торік, продемонстрував найкращі результати ЗНО в Україні. «Це якщо порівняти кількість дітей, які складали ЗНО, і кількість тих, які отримали 200 і 400 балів. Київ відстає від нас орієнтовно у 2,5 раза. Наша політика та інвестиції в освіту дають свої результати. Мудрі діти, мудре місто, мудра країна. Сьогодні матиму зустріч у масці з дітьми, які найкраще здали тестування», — додав Андрій Садовий.

Читайте також: Як навчатимуться львівські школярі з 1 вересня

Нагадаємо, цьогоріч 33 учні львівських шкіл отримали найвищі бали на зовнішньому незалежному оцінюванні з базових дисциплін 2020 року: 25 випускників — по 200 балів, та 8 випускників — по 400.

До слова, детальніше про те, як львівські школярі навчатимуться з 1 вересня, чи буде свято першого дзвоника і чи обов’язковими стануть маски в класах раніше розповідала очільниця міського управління освіти Зоряна Довганик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: