У яких областях найгірші показники щодо захворюваності на COVID-19, - МОЗ

карантин5

У дванадцятьох українських областях та у місті Києві станом на ранок вівторка, 18 серпня, спостерігається найвища динаміка нових випадків інфікування на covid-19, відповідно, карантинні обмеження в регіоні залишатимуться жорсткими. 

Про це свідчать дані показників для послаблення протиепідемічних заходів.

Відтак, у столиці України, Києві, зафіксовано 69,7 лабораторно підтверджених випадків випадків інфікування коронавірусною хворобою, при допустимих 40 на 100 тисяч населення. На Волині аналогічний показник становить 76,1.

Окрім цього, значне перевищення стостерігається на Житомирщині, Закарпатті, Івано-Франківщині, Київщині, у Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

За останню добу до антипереліку додалась Київська область,де показник нових випадків становить 41,7.

Нагадуємо, станом на ранок вівторка, 18 серпня, в Україні зафіксовано 94 тисячі 436 нових випадків інфікування на коронавірус. За останню добу вірус підтвердили у 1616 людей. Найбільше хворих зафіксовано у Харківській (204), Львівській (181), Чернігівській (172) та Івано-Франківській (169) областях.

Додамо, що із 17 серпня в Україні змінила методологію, згідно з якою області поділятимуть на карантинні зони (зелену, жовту, помаранчеву та червону). Відтак, братимуть до уваги завантаженість ліжок у медустановах, кількість нових випадків на 100 тисяч населення і охоплення населення тестуванням. Щочотирнадцять днів скликатимуть державну комісію ТЕБ і НС, на якій ухвалюватимуть рішення щодо посилення або ж послаблення карантину в тій чи іншій області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: