Рущишин заявив про участь у виборах міського голови Львова

Рущ1

Народний депутат від партії «Голос» Ярослав Рущишин висуває свою кандидатуру на посаду міського голови Львова.

Про це він заявив сьогодні під час представлення команди Львівського осередку «Голосу».

«Я дійшов висновку, що Львів – місто недооцінене. Львів має величезну силу, яка прихована. Ми живемо, але не розвиваємося. Невеликі доходи львів’ян, проблеми з транспортом, хаотичною забудовою, житлово-комунальним господарством. Ці проблеми роками не вирішуються. Це тому, що влада стала занадто політизованою. Львів здатен на більше», - заявив Ярослав Рущишин.

Представляючи свою команду, яка йде на місцеві вибори, Ярослав Рущишин наголосив, що кандидатів обирали прискіпливо і довго.

«Просто прийти до влади і не красти – цього сьогодні вже замало. Львів здатен завойовувати світ. Ми повинні здобувати ресурси навколишнього світу для нашого міста. Ми маємо для цього досвід, знання, енергію і потужну команду, яка має чітку стратегію, як вивести Львів на мапу світу. Переможними можуть бути тільки наступальні стратегії. Ми повинні  завойовувати нові ринки, боротися за світові таланти, спроваджувати до Львова нові ідеї. Тому ми не втомлюємося наголошувати на важливості  освіти, науки і культури. Так, це дуже дорого, але тільки це може бути цікавим для всього світу. Ми здатні зробити Львів містом гідного життя»,  - наголосив народний депутат.

На його думку, ключовим для Львова після створення Львівської ОТГ є впровадження ефективної стратегії залучення інвестицій, які допоможуть містові зробити стрибок, а львів’янам стати заможнішими.

Довідка: Ярослав Рущишин - відомий львівський підприємець та громадський діяч. На початку 1990 року очолював Студентське братство Львівського торговельно-економічного інституту, був одним з організаторів «Революції на граніті». Генеральний директор і власник львівської компанії «Троттола». Співзасновник Мистецького Об’єднання «Дзиґа», співзасновник та член наглядової ради Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету. Співзасновник Львівської бізнес школи LVBS. Засновник понад 40 організацій. У 2019 році був обраний депутатом Верховної Ради 9 скликання від партії «Голос» за виборчим округом №117. Секретар Комітету з питань економічного розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: